Go to top
Despre noi
Despre noi

Expertul in tratamente termice – Despre noi

Prin tratamente termice pentru sudura se intelege un domeniu de interes care a cunoscut o dezvoltare continua, plecand de la o utilizare accentuata a metalelor cu proprietati speciale.
Infiintata in 1996, GEOSUD S.R.L. din TG-JIU, jud. GORJ este furnizor de instalatii mobile pentru tratamente termice, cuptoare mobile / fixe, material izolant termic, si termocuple. Sunt furnizate orice fel consumabile sau accesorii aferente acestui domeniu. Personalul nostru este specializat in domeniile sudurii si tratamentelor termice pentru industrie si are o experienta care ofera maxim de eficienta in exploatarea echipamentelor WELDOTHERM.
Firma dispune de service dedicat pentru echipamente de sudura si tratamente termice facand posibile interventii in toata tara acolo unde exista produsele WELDOTHERM .

Expertul in tratamente termiceParteneriatul cu firma germana WELDOTHERM este un suport pentru stoc, livrari rapide, service prompt si asistenta tehnica necesara aplicatiilor d-voastra.
Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante pe plan local si national. Partenerii GEOSUD beneficiaza de instruire si asistenta gratuita. In anumite cazuri producatorul german isi ofera disponibilitatea de a dezvolta produse dedicate proiectelor speciale.
Numarul de proiecte realizate si multitudinea de solutii furnizate au condus la castigarea increderii clientilor nostrii.